Gad nedelje – nova vlada nova šala

Nova vlada nam donosi i nove pobede, i hvala dragom Bogu da nije puno naših heroja(poput Sertića ili Tasovca) otišlo u političku istoriju pa ćemo svi zajedno moći da pratimo njihove uspehe na ovom mestu.

 

PRIJEDLOG BROJ 1 – NEBOJŠA KRSTIĆ

Rečnikom lepa sela lepo gore, nekad vaš a sada naš(ili obrnuto) savetnik u borbi sa samim sobom.

 

 

PRIJEDLOG BROJ 2 – DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ

S jedne strane malo je smešno jer ljudi otvoreno kažu da dobijaju obaveštajne podatke, sa druge strane uskoro ćemo svi plaćati reket Informeru.

 

 

PRIJEDLOG BROJ 3 – KSENIJA VUČIĆ

Bivša supruga je naučena severnokorejskom principu – ako ne možeš da ih pobediš – učini da ne postoje. Evo gospođo Ksenija, ukidamo NBA prenos čim se donese zakon o infrmisanju iz 1998. godine.

 

 

PRIJEDLOG BROJ 4 – KOMUNALCI

Insajder je prvi koji je krenuo u ozbiljnije ispitivanje privatne policije i odmah došao do podataka koja pokazuju kako se tretiraju pritužbe građana ove zemlje. Tarzanija nastavlja svoju kampanju pod nazivom KOMUNALCI KOMUNALCI STAVIM VAM GA MAJCI

 

 

PRIJEDLOG BROJ 5 – ALEKSANDAR VUČIĆ

Premijer se danas oglasio povodom UŽASNIH LAŽI OKO ULAGANJA U SPORT. Posle toga što je nazivao ljude ološem, vršio pristisak na novinare RTS-a time što će ispitati kolike su im dnevnice za internet(!?) i koliko ih je otišlo u Rio(!??), izjavio je i da ne uzima nijednu jedinu dnevnicu. Takođe, danas mu je objavljena i imovinska karta. Hvala mu na svemu.

 

Nemam puno prihoda, al zato nemam ni rashoda

 

Gad nedelje - nova vlada nova šala

View Results

Loading ... Loading ...

 • velocitas

  Mislim da Ivana Španović zaslužuje počasno mesto
  Samo mišljenje

 • An1

  Niko drugi do Vučić. Da nema njega ne bi bilo ni jednog drugog govneta ( ili govna? ) od pocetka ove rubrike.

 • Mare

  Ja bas mislim da vise zasluzuje Jasna Sekaric od Spanovicke.

 • Crni

  pravo je pitanje za premijera,vrhunskog ekonomistu,cara,veceg mmfa od mmfa,vodju itd,itd,kako to da kao takav vrhunski car za ekonomiju,sa platom od 124000,za 2 godine premijerovanja nije ustedeo ni 1 dinar?!znaci,ili covek pojma nema sa ekonomijom,il hoce da kaze kako mu je ovo mala plata za zivot u srbiji,sto je vrlo verovatno,jer radnici i penzioneri u srbiji se prebogate sa njegovim “povecanjem” od 2;2,5% na 20-30k plate!

 • 20 scudi

  Koncept Gada nedelje ostaje problematican: V&V su apsolutno dominantni i osvajaju sve turnire, tako da je pitanje treba li ih uopste stavljati u konkurenciju ili otvoriti posebnu sedmicnu rubriku za njih plus Dacic. Moguci naslovi: “Zlo i naopako”, “Veseli piloti Germanwingsa”, stajaznam.

 • 20 scudi

  E da, kako to da nema Dacica u konkurenciji, spomenik??

 • alipak